Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm

Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm 1241 Kortenhoef, Nederland
21 sep, 2018
Groepsleerkracht Groep 4 (0,5 – 0,6 fte) Voor de periode van 29-10-2018 t/m 21-12-2018 zijn wij op zoek naar een leerkracht voor onze groep 4. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Wij zoeken een collega die: In het bezit is van een onderwijsbevoegdheid; Naast Nederlands ook de Engelse taal beheerst; Deskundig is op het gebied van ICT; Affiniteit heeft met IPC en het zelf ontwerpen van onderwijs; Bij voorkeur ook enige ervaring heeft met het werken met IPC (geen vereiste); Goed kan plannen en organiseren; Leergierig is; Sociaal en communicatief vaardig is in contact met leerlingen, ouders, collega’s en specialisten; In staat en bereid is om met alle geledingen binnen de school samen te werken; De verantwoordelijkheid met de andere leerkracht wil delen. Wij bieden: Een leuk, enthousiast en hecht team; Een gezellig schoolgebouw aan de  Spiegelplas in Nederhorst den Berg; Een fijne samenwerking met betrokken en enthousiaste ouders. Kortom, een werkplek waar we samen (leerlingen, team en ouders) zijn, spelen en leren.  Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring en is conform CAO Interesse? Herken je jezelf in bovenstaande en ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met: Mevrouw J. van Thiel (Directeur), 0294-253336 Meer weten over de Jozefschool? Neem dan een kijkje op onze website www.jozefndb.nl .
Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm 1241 Kortenhoef, Nederland
21 sep, 2018
Groepsleerkracht 3/4 (0,4 fte) Functieomschrijving: Voor het schooljaar 2018 - 2019 zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 3-4 van de Joseph Lokinschool. “Volgens mij is een toets vooral voor de juf, dan weet ze wat ze de volgende keer beter moet uitleggen”. Deze uitspraak van een 10 jarige jongen geeft mooi weer waar wij als school voor staan: de kinderen zijn het belangrijkst, we kijken kritisch naar ons eigen handelen en vragen ons altijd af waarom we de dingen doen die we doen. De Joseph Lokinschool is een kleine dorpsschool in een prachtige omgeving. We hebben kleine klassen en veiligheid en duidelijkheid staan voorop. Want een kind kan pas goed leren als het goed in zijn/haar vel zit. Acceptatie van verschillen en het geven van vertrouwen zijn daarbij essentieel. We gaan uit van de natuurlijke belangstelling van het kind en laten hen ervarend leren. De term 'nieuwsgierig' staat niet voor niets in onze visie & missie. Zie voor meer informatie: www.josephlokinschool.nl . De school heeft ongeveer 80 leerlingen; er zijn 4 combinatiegroepen met een gemiddelde groepsgrootte van ongeveer 20 leerlingen. Direct verbonden aan de onderwijsvisie van Alberdingk Thijm Scholen, hebben wij de volgende inhoudelijke speerpunten: Tweetaligheid en internationalisering ICT Joseph Lokin natuurlijk (What really matters) Wij zoeken een collega die: nieuwsgierig is; affiniteit heeft met de onder/middenbouw; naast Nederlands ook de Engelse taal beheerst; deskundig is op het gebied van ICT affiniteit heeft met IPC en het zelf ontwerpen van onderwijs; in het bezit is van een onderwijsbevoegdheid; goed kan plannen en organiseren; leergierig is; sociaal en communicatief vaardig is in contact met leerlingen, ouders, collega’s en specialisten; in staat en bereid is om samen te werken met alle geledingen binnen de school. Wij bieden: Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring en is conform CAO PO. Interesse? Herken je jezelf in bovenstaande en ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.  Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met:  Mevrouw G. Keizer (Directeur), telefoon 035-6561370.
Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm 1241 Kortenhoef, Nederland
21 sep, 2018
Groepsleerkracht 6 (0,8 fte) Functieomschrijving: In verband met ziekte ga je de lessen in groep 6 van de St. Antoniusschool verzorgen. De werkdagen zijn maandag t/m donderdag. Wij zoeken een collega die: affiniteit heeft met de middenbouw; met vol enthousiasme een goede band op kan bouwen met kinderen, ouders en teamleden; naast Nederlands ook de Engelse taal beheerst; thuis is in het gebruik van digitale middelen; in het bezit is van een onderwijsbevoegdheid; in staat is om gedifferentieerd les te kunnen geven. Wij bieden: Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring en is conform CAO PO Interesse? Herken je jezelf in bovenstaande en ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton. | Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met: Mevrouw C. van Zuilen (Directeur), telefoon 035-6561067.
Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm 1241 Kortenhoef, Nederland
19 sep, 2018
Docent Biologie (0,15 fte) Het betreft een tijdelijke benoeming voor een jaar, met uitzicht op een eventuele uitbreiding en vast contract na een jaar. Je geeft vier lessen in één lesgroep havo vier. De lessen vinden plaats in blokuren op donderdag en vrijdag, van 8.30 tot 10.00 uur. Wij zoeken met een collega die de sectie biologie komt versterken en voldoet aan de volgende criteria: 1e graads bevoegd docent biologie, of daartoe in opleiding; uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden; affiniteit met het gebruik van ICT in de les; In verband met vakantiesluiting van de school nodigen we kandidaten uit om uiterlijk zondag 26 augustus hun sollicitatie in te dienen. Op maandag 27 augustus zullen uitnodigingen voor selectiegesprekken worden verstuurd. Selectiegesprekken vinden plaats op woendagmiddag 29 augustus tussen 13 en 15 uur. Op vrijdag 31 augustus vindt voor de geselecteerde kandidaat de kennismaking met de school plaats, waarna op maandag 3 september het schooljaar start. Interesse? Herken je jezelf in bovenstaande en ben je geïnteresseerd in deze functie, reageer dan en stuur je CV met motivatie naar ons toe. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Eva Castelijn, e-mail: e.casteleijn@atscholen.nl