Orionscholen

Orionscholen Sint-Michielsgestel, Nederland
29 jun, 2018
Docent Rekenen Afdeling: vmbo/pro Periode: De benoeming is voor de duur van één schooljaar Dienstverband: werktijdfactor 0,6000 tot 0,7000 Functie-eisen: Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid is vereist Reactie sturen aan: vacatures@eldecollege.nl Arbeidsvoorwaarden: Leraar LB E-mailadres reacties: vacatures@eldecollege.nl Reageren t/m: 3-juli-2018 Het verzorgen van lessen Rekenen aan vmbo kader/basis 1, theoretisch/kader 1, basis 2, kader 2, havo/vmbo theoretisch 1 en vmbo theoretisch 3.
Orionscholen Sint-Michielsgestel, Nederland
29 jun, 2018
Docent Nederlands Afdeling: vmbo/pro Periode: De benoeming is voor de duur van één schooljaar Dienstverband: werktijdfactor 1,000 Functie-eisen: Een tweedegraads bevoegdheid voor Nederlands is vereist Reactie sturen aan: vacatures@eldecollege.nl Arbeidsvoorwaarden: Leraar LB E-mailadres reacties: vacatures@eldecollege.nl Reageren t/m: 3-juli-2018 Het verzorgen van lessen Nederlands aan vmbo T leerjaar 2,3 en 4 en HT leerjaar 2.
Orionscholen Sint-Michielsgestel, Nederland
29 jun, 2018
Docent Natuurkunde Afdeling: vmbo/pro Periode: De benoeming is voor de duur van één schooljaar Dienstverband: 6 lessen Functie-eisen: Een tweedegraads bevoegdheid voor Natuurkunde is vereist. Reactie sturen aan: vacatures@eldecollege.nl Arbeidsvoorwaarden: Leraar LB E-mailadres reacties: vacatures@eldecollege.nl Het verzorgen van lessen Natuurkunde aan vmbo basis en kader voor leerjaar 3.
Orionscholen Eindhoven, Nederland
08 jun, 2018
Docent klassieke talen Afdeling: Henegouwenlaan Periode: schooljaar 2018-2019 Dienstverband: tijdelijk dienstverband Functie-eisen: Je hebt een lesbevoegdheid voor Klassieke Talen Reactie sturen aan: vacature@stedelijkcollege.nl Arbeidsvoorwaarden: Een tijdelijke benoeming tot einde schooljaar (1 augustus 2019); Inschaling conform CAO VO in schaal LB (min. €2.601,- en max. €3.987,- bij 1,0 fte); Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 7,4% eindejaarsuitkering. E-mailadres reacties: Voor informatie: www.stedelijkcollege.nl Contactpersoon meer informatie: Is dit DE baan voor jou? Solliciteer dan snel en mail je motivatie en CV of je LinkedIn profiel naar vacature@stedelijkcollege.nl met referentie SCE/docent Klassiek 1819. Wil je eerst meer functiegerichte informatie? Neem dan contact op met Ingrid van Zuijdam, Opleidingsdirecter, via telnr. 040-2645777. Reageren t/m: 30-juni-2018 Het Stedelijk College Eindhoven is een openbare school voor Voortgezet Onderwijs met twee locaties en een breed onderwijsaanbod van hoge kwaliteit. De school telt ruim 2700 leerlingen en er werken ongeveer 400 medewerkers. Als uitgangspunten gaan wij uit van vijf kernkwaliteiten: ontwikkelingsgerichtheid, transparantie, veiligheid, respect en intercultureel gedrag. Naast kennisoverdracht en het ontwikkelen van vaardigheden is er ook aandacht voor een brede maatschappelijke en persoonlijke vorming van de leerlingen en hun creatieve ontwikkeling. Binnen onze, als excellente school erkende locatie Henegouwenlaan, hebben we een volledige tweetalige afdeling onderbouw en bovenbouw. Onze school is recent positief gewaardeerd bij de laatste visitatie van het Europees platform. Voor het nieuwe schooljaar, 2018-2019, zijn wij op zoek naar een docent Klassieke Talen. Het gaat om een aanstelling van 4 tot 7 lesuren (reguliere uren).
Orionscholen Eindhoven, Nederland
08 jun, 2018
Docent Biologie / Biology Afdeling: locatie Henegouwenlaan Periode: schooljaar 2018/2019 Dienstverband: tijdelijk dienstverband Reactie sturen aan: vacature@stedelijkcollege.nl Contactpersoon meer informatie: Ingrid van Zuijdam, Opleidingsdirecteur Telefoonnummer meer informatie: 040-2645777 Binnen onze, als excellente school erkende locatie Henegouwenlaan, hebben we een volledige tweetalige afdeling onderbouw en bovenbouw. Onze school is recent positief gewaardeerd bij de laatste visitatie van het Europees platform. Voor het nieuwe schooljaar, 2018-2019, zijn wij op zoek naar een docent Biologie/Biology voor onze tweetalig afdeling onderbouw (TTO). Het gaat om een aanstelling van 1,0 FTE, hiervan zal een deel ter vervanging van een docent zijn en een deel reguliere uren. In het nieuwe schooljaar, 2018-2019, met ingang van 22 oktober 2018 (na de herfstvakantie), zijn wij tevens op zoek naar een extra docent Biologie/Biology voor onze tweetaling afdeling onderbouw (TTO). Het gaat om een aanstelling van 1,0 FTE, hiervan zal ook een deel ter vervanging van een docent zijn en een deel reguliere uren. Beide vacatures zijn geschikt voor zowel fulltimers als parttimers. Wat vragen wij van je? Je hebt een 2e graad bevoegdheid voor Biologie; Relevante werkervaring; Uitstekende kennis van de Engelse taal is een vereiste. Wat bieden wij je? Een tijdelijke benoeming tot einde schooljaar Inschaling conform CAO VO in schaal LB (min. €2.662,– en max. €4.071,– bij 1,0 fte); Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaaden, waaronder 7,4% eindejaarsuitkering. Sollicitatie informatie Is dit DE baan voor jou? Solliciteer dan snel en mail je motivatie en CV of je LinkedIn profiel naar vacature@stedelijkcollege.nl met referentie SCE/docent Biologie/Biology. Wil je eerst meer functiegerichte informatie? Neem dan contact op met Ingrid van Zuijdam, Opleidingsdirecteur, via telnr. 040-2645777. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Orionscholen Eindhoven, Nederland
08 jun, 2018
Docent Biologie, 1e graad Afdeling: havo-vwo Periode: 1 jaar Dienstverband: tijdelijk, met uitzicht op voortzetting. Reactie sturen aan: mevrouw M. Bongenaar, hoofd P&O E-mailadres reacties: sollicitaties@lcl.nl Voor komend schooljaar zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor het vak biologie. Voor deze uitdagende functie vragen wij kandidaten met een bevoegdheid voor biologie of een kandidaat die bezig is het met afronden van zijn/haar 1e graad-opleiding. Zowel nog studerende kandidaten als bevoegd 1e graad-docenten zijn van harte welkom om te reageren. Het betreft een tijdelijke functie voor 1 jaar, met uitzicht op voortzetting. Wij zoeken een collega voor ongeveer 0,4 fte.