Pluryn

Pluryn Nijmegen, Nederland
22 jan, 2018
Docent AVO Waar doe jij het voor? Wil jij een baan waarbij je stevig in je schoenen moet staan en waarin je lesgeeft aan jongeren met specifieke behoeften op het gebied van onderwijs, opvoeding en ontwikkeling? Stimuleer jij de leerlingen om in zichzelf en in hun capaciteiten te geloven? Dan ben jij misschien de avo-docent die wij zoeken! De kwaliteiten en successen van de leerling zijn uitgangspunt in ons werken. We zetten ons maximaal in om de ontwikkeling van de jongeren te stimuleren. Zij verdienen elke dag een nieuwe kans. Wat mag je gaan doen? Als docent AVO geef je de lessen Handel en verkoop en Economie aan leerjaar 4 van VMBO-B/K. Daarnaast geef je nog een aantal lessen rekenen en ICT aan klas 4 vmbo-T. Het begeleiden van  leerlingen, mede ontwikkelen van lesstof en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs en de organisatie zijn een vast onderdeel van de werkzaamheden. Je werkt met een uitdagende groep leerlingen binnen een klein en ervaren team dat nauw met elkaar samenwerkt. Wat breng je mee? Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid. Je hebt ervaring met VMBO en MBO jongeren, liefst in een VSO setting. Je bent bereid je te verdiepen in de problematiek van de doelgroep en je hebt affiniteit met economie. Kennis van de doelgroep en de ambitie met deze jongeren tussen de 12 en 20 jaar te werken is een absolute must. Locatie en doelgroep Kristallis heeft in de regio Nijmegen drie locaties; H400, Park Neerbosch en de Hunnerberg. Zij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen in de leeftijd van 12 tot en met 20 jaar met specifieke onderwijs- opvoeding en opgroeibehoeften. Op Kristallis H400 volgen ruim 100 leerlingen, met hoofdzakelijk externaliserende problematiek, onderwijs op vmbo basis en vmbo kader niveau. Het enthousiaste team van medewerkers zet zich maximaal in om de ontwikkeling van de jongeren te stimuleren. Arbeidsvoorwaarden Je werkt parttime / fulltime: minimaal 24 uur en maximaal 40 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao primair onderwijs. Op basis van ervaring en opleiding wordt je ingeschaald in salarisschaal LB, met een salaris van € 2525,- tot € 3826,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur). Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging. Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen! Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ronald Wester, Teamleider via 06-51301571. Andere vragen? Bel of app gerust naar Renate van de Water, Recruiter, via 06-22746802. Direct solliciteren mag natuurlijk ook! We ontvangen jouw sollicitatie graag voor vrijdag 9 februari 2018. De gesprekken vinden plaats in de week van 19 t/m 23 februari 2018.
Pluryn Nijmegen, Nederland
22 jan, 2018
Docent Tekenen Waar doe jij het voor? Wil jij een baan waarbij je stevig in je schoenen moet staan en waarin je lesgeeft aan jongeren met specifieke behoeften op het gebied van onderwijs, opvoeding en ontwikkeling? Waarbij je de leerlingen stimuleert in zichzelf en hun capaciteiten te geloven? Dan ben jij misschien de docent tekenen die wij zoeken! De kwaliteiten en successen van de leerling zijn uitgangspunt in ons werken. We zetten ons maximaal in om de ontwikkeling van de jongeren te stimuleren. Zij verdienen elke dag een nieuwe kans! Wat mag je gaan doen? Als docent Tekenen geef je les aan alle leerjaren van VMBO basis en kader. Het begeleiden van  leerlingen, mede ontwikkelen van lesstof en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs en de organisatie zijn een vast onderdeel van de werkzaamheden. Jouw werkdagen zijn bij voorkeur woensdag, donderdag en vrijdag. Wat breng je mee? Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid. Je hebt ervaring met VMBO en MBO jongeren, liefst in een VSO setting. Je bent bereid je te verdiepen in de problematiek van de doelgroep en je hebt affiniteit met tekenen. Kennis van de doelgroep en de ambitie om met deze jongeren tussen 12 en 20 jaar te werken, is een absolute must. Locatie en doelgroep Kristallis heeft in de regio Nijmegen drie locaties; H400, Park Neerbosch en de Hunnerberg. Zij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen in de leeftijd van 12 tot en met 20 jaar met specifieke onderwijs- opvoeding en opgroeibehoeften. Op Kristallis H400 volgen ruim 100 leerlingen met hoofdzakelijk externaliserende problematiek onderwijs op vmbo basis en vmbo kader niveau. Het enthousiaste team van medewerkers zet zich maximaal in om de ontwikkeling van de jongeren te stimuleren. Arbeidsvoorwaarden De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao primair onderwijs. Op basis van ervaring en opleiding wordt je ingeschaald in salarisschaal LB, € 2525,- tot € 3826 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur). Je werkt parttime: 24 uur per week. Een arbeidsovereenkomst tot het einde van het schooljaar. Mogelijkheid tot verlenging. Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ronald Wester, Teamleider, via 06-51301571. Andere vragen? Stuur een whatsapp of bel naar Renate van de Water, Recruiter, via 06-22746802. Direct solliciteren mag natuurlijk ook! We ontvangen jouw sollicitatie graag voor vrijdag 2 februari 2018. De gesprekken vinden plaats in de week van 5 t/m 9 februari 2018.
Pluryn Nijmegen, Nederland
22 jan, 2018
Docent AVO (Oriëntatieklas) Waar doe jij het voor? Wil jij een baan waarin je stevig in je schoenen moet staan en je lesgeeft aan jongeren met specifieke onderwijs-, opvoedings- en opgroeibehoeften? Waarbij je de leerlingen stimuleert in zichzelf en hun capaciteiten te geloven? Dan ben jij misschien de docent AVO die wij zoeken! De kwaliteiten en ambities van de leerling zijn uitgangspunt in ons werken. We zetten ons maximaal in om de ontwikkeling van de jongeren te stimuleren. Zij verdienen elke dag een nieuwe kans! Wat mag je gaan doen? Als docent AVO geef je les aan leerlingen van het vmbo b/k, vmbo-t en havo, die tussentijds instromen op onze school en waarvoor geen ruimte is in de reeds bestaande klassen of waarvan nog niet duidelijk genoeg is welk niveau ze hebben. Naast het geven van de lessen, ben je verantwoordelijk voor het maken van rapportages, je voert overleg en bent in staat te differentiëren in niveau en aanpak. Wat breng je mee? Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid. Je hebt ruime onderwijservaring, bij voorkeur in het VSO. Je hebt de bereidheid je te verdiepen in de problematiek van de doelgroep en affiniteit met de avo-vakken. Kennis van de doelgroep, jongeren tussen 12 en 22 jaar, en de ambitie met deze groep te werken is een absolute must. Locatie en doelgroep Kristallis heeft in de regio Nijmegen drie locaties; Park Neerbosch, H400 en de Hunnerberg. Zij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen in de leeftijd van 12 tot en met 20 jaar met specifieke onderwijs-, opvoeding- en opgroeibehoeften. Op Kristallis Park Neerbosch volgen 300 leerlingen met hoofdzakelijk internaliserende problematiek onderwijs op vmbo b/k, vmbo-t en havo-niveau. Het enthousiaste team van medewerkers zet zich maximaal in om de ontwikkeling van de jongeren te stimuleren. Arbeidsvoorwaarden De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao primair onderwijs. Op basis van ervaring en opleiding wordt je ingeschaald in salarisschaal LB, met een salaris van €  2525,- tot €  3826 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur). Je werkt fulltime: 40 uur per week. Een arbeidsovereenkomst tot het einde van het schooljaar. Mogelijkheid tot verlenging. Je werkt met een uitdagende groep leerlingen binnen een betrokken en ervaren team dat nauw met elkaar samenwerkt. Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen! Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ronald Wester, Teamleider via 06 5130 1571. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stuur een whatsapp of bel naar Renate van de Water, Recruiter, via 06- 2274 6802. Direct solliciteren mag natuurlijk ook! We ontvangen jouw sollicitatie graag voor vrijdag 2 februari 2018. De gesprekken vinden plaats in de week van 5 t/m 9 februari 2018.