Wellant

Wellant Brielle, Nederland
11 jul, 2018
Docent Maatschappijleer 0,4 fte Voor onze locatie Brielle Anna Hoeve zijn wij voor het komende schooljaar op zoek naar een docent Maatschappijleer. Jouw profiel Wij zoeken een kwalitatief goede docent, die: Beschikt over een onderwijsbevoegdheid of studerend is hiervoor Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en resultaatgericht is Coachend (bege)leiding kan geven aan groepen leerlingen Pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent is Samenwerkt met collega’s in een resultaatverantwoordelijk team Enkele jaren relevante ervaring heeft in het vmbo Beschikt over organisatorische vaardigheden Externe netwerken kan opbouwen en onderhouden Ontwikkelingsgericht is en reflecterend vermogen bezit Een passie heeft voor vmbo leerlingen en de vaardigheid heeft om leerlingen te betrekken bij maatschappelijke onderwerpen. Werkzaamheden Je werkzaamheden zijn onder meer: Het creëren van een uitdagende leeromgeving Het hanteren van een activerende didactiek Persoonlijke aandacht geven aan leerlingen Leerlingen stimuleren tot gewenst gedrag Bijdragen aan schoolevenementen en andere activiteiten In voorkomende gevallen onderwijsbegeleidend personeel aansturen Bijzonderheden Functieomvang: 0,4000 FTE Startdatum: 1-11-2018 of eerder indien mogelijk. Wat bieden wij Op de functies bij Wellantcollege is de cao MBO van toepassing. Deze functie is ingeschaald in schaal LB. Wellantcollege heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Wellantcollege? Kijk dan onder Arbeidsvoorwaarden. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.
Wellant 2231 Rijnsburg, Nederland
09 jul, 2018
Docent Rekenen 0,4 fte Voor onze locatie VMBO Rijnsburg zijn wij voor het komende schooljaar op zoek naar een docent Rekenen. Jouw profiel Wij zoeken een kwalitatief goede docent, die: Beschikt over een onderwijsbevoegdheid of studerend is hiervoor Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en resultaatgericht is Coachend (bege)leiding kan geven aan groepen leerlingen Pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent is Samenwerkt met collega’s in een resultaatverantwoordelijk team Enkele jaren relevante ervaring heeft in het vmbo Beschikt over organisatorische vaardigheden Externe netwerken kan opbouwen en onderhouden Ontwikkelingsgericht is en reflecterend vermogen bezit Werkzaamheden Je werkzaamheden zijn onder meer: Het creëren van een uitdagende leeromgeving Het hanteren van een activerende didactiek Persoonlijke aandacht geven aan leerlingen Leerlingen stimuleren tot gewenst gedrag Bijdragen aan schoolevenementen en andere activiteiten In voorkomende gevallen onderwijsbegeleidend personeel aansturen Bijzonderheden Functieomvang: 0,4000 FTE Startdatum: 1-8-2018 Wat bieden wij Op de functies bij Wellantcollege is de cao MBO van toepassing. Deze functie is ingeschaald in schaal LB. Wellantcollege heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Wellantcollege? Kijk dan onder Arbeidsvoorwaarden. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.
Wellant Houten, Nederland
11 jun, 2018
Docent CKV 0,6 fte Voor onze locatie Houten vmbo zijn wij voor het komende schooljaar op zoek naar een docent CKV. ... elke dag samen een beetje beter… Onder het motto van Stichting leerKRACHT “elke dag samen een beetje beter” werken wij intensief samen om het onderwijs op onze school te verbeteren. Drie ‘kerninterventies staan hierin centraal: Lesbezoeken met feedback gesprekken, gezamenlijke lesvoorbereidingen en bordsessies; gestructureerde, korte overleggen in kleine teams bij een bord om leerlingdoelen en verbeteracties te bespreken. Jouw profiel Wij zoeken een kwalitatief goede docent, die: Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en resultaatgericht is Beschikt over een juiste bevoegdheid, of bijna bevoegd is Samenwerkt met collega’s in een resultaatverantwoordelijk team Pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent is Ontwikkelingsgericht is en reflecterend vermogen bezit Enkele jaren relevante ervaring heeft in het vmbo Werkzaamheden Je werkzaamheden zijn onder meer: Het creëren van een uitdagende leeromgeving Het hanteren van een activerende didactiek Persoonlijke aandacht geven aan leerlingen Leerlingen stimuleren tot gewenst gedrag Bijdragen aan schoolevenementen en andere activiteiten Bijzonderheden Functieomvang: 0,6 FTE. Het gaat om drie dagen waarvan in ieder geval woensdag en vrijdag. Naast het verzorgen van lessen CKV in leerjaar 1, 2 en 3, behoort het vormgeven en uitvoeren van projectonderwijs ‘design en vormgeving’ of ‘kunst en natuur’ ook tot de mogelijkheden Startdatum: 01-08-2018 Wat bieden wij Op de functies bij Wellantcollege is de cao MBO van toepassing. Deze functie is ingeschaald in schaal LB. Wellantcollege heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Wellantcollege? Kijk dan onder Arbeidsvoorwaarden. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.