Onderwijsgroep Tilburg

Onderwijsgroep Tilburg Tilburg, Nederland
09 jul, 2018
Docent nask voor Campus 013 Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een enthousiast collega als docent Nask (natuurkunde). Functie-eisen Onze nieuwe collega heeft een tweedegraads bevoegdheid NaSk heeft werkervaring in het onderwijs, bij voorkeur in het vmbo is vaardig in het coachen en begeleiden kan creatief inspelen op veranderingen wil haar/zijn bekwaamheid verder ontwikkelen kan zelfstandig en in teamverband werken Functie-inhoud Onze nieuwe collega geef lessen en workshops maakt zorgplannen en bereidt deze voor begeleid en coacht leerlingen speel professioneel in op verschillen tussen leerlingen ontwikkelt lesmateriaal onderhoudt een eigen netwerk, zowel intern als exern Organisatieonderdeel Campus 013 biedt onderwijs aan in alle leerwegen van het vmbo. Het is dé school waar leerlingen ontdekken wie ze zijn en waarin zij zich kunnen onderscheiden van anderen. Met als kernwaarden Liefde - Leiden - Lef - Top verzorgen wij onderwijs en inspireren wij leerlingen uit Tilburg en omgeving. Wij geloven in toekomstgericht onderwijs waar de leerling leert wat de samenleving verwacht. Campus 013 bouwt dagelijks aan onderwijs en organisatie om onze belofte aan leerlingen en ouders waar te maken. Sinds 1 augustus 2017 zijn wij gehuisvest in het Stappegoorgebied. Deze nieuwe locatie biedt de mogelijkheid om de samenwerking met ROC Tilburg te verdiepen; we maken immers deel uit van dezelfde werkgever: Onderwijsgroep Tilburg. Meer informatie Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bert van Opstal, T 06-46199504. Graag ontvangen wij je sollicitatie voor 17-08-2018. Gesprekken vinden plaats op 17-08-2018. Bij gebleken geschiktheid hebben kandidaten van de mobiliteitslijst voorrang. Voor de veiligheid van onze studenten en ons personeel vragen we medewerkers die bij Onderwijsgroep Tilburg in dienst treden, om vóór de ingangsdatum van het dienstverband een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Onderwijsgroep Tilburg Tilburg, Nederland
24 mei, 2018
Docent Economie De School voor VAVO zoekt voor het nieuwe schooljaar een collega voor de vacature van docent Economie, bij voorkeur eerstegraads bevoegd. Functie-eisen Onze nieuwe collega heeft bij voorkeur een eerstegraads bevoegdheid voor het geven van Economie heeft werkervaring binnen het onderwijs, bij voorkeur in eindexamenklassen vwo en havo is vaardig in het coachen en begeleiden kan creatief inspelen op veranderingen wil haar/zijn bekwaamheid verder ontwikkelen kan zelfstandig en in teamverband werken Functie-inhoud Onze nieuwe collega geeft lessen en bereidt leerlingen voor op het examen begeleidt en coacht leerlingen speelt professioneel in op verschillen tussen leerlingen ontwikkelt lesmateriaal onderhoudt een eigen netwerk, zowel intern als extern Organisatieonderdeel De School voor VAVO maakt deel uit van ROC Tilburg, dé onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in Midden-Brabant. ROC Tilburg heeft vijftien scholen voor beroepsonderwijs op diverse locaties in Tilburg. De School voor VAVO zit in ons gebouw aan de Stappegoorweg. De School voor VAVO biedt algemeen vormend onderwijs aan voor volwassenen: vmbo-tl, havo en vwo, zowel volledige programma’s als de mogelijkheid om certificaten te behalen. Voor meer informatie over de school en de opleidingen, zie www.roctilburg.nl ROC Tilburg is onderdeel van Onderwijsgroep Tilburg. Meer informatie Ingangsdatum: 27-08-2018. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marianne van der Vaart, coördinator vwo, 013 – 5397678. Graag ontvangen wij je sollicitatie voor 6-6-2018. Gesprekken vinden plaats op 12-6-2018. Bij gebleken geschiktheid hebben kandidaten van de mobiliteitslijst voorrang Voor de veiligheid van onze studenten en ons personeel vragen we medewerkers die bij Onderwijsgroep Tilburg in dienst treden, om vóór de ingangsdatum van het dienstverband een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Onderwijsgroep Tilburg Tilburg, Nederland
24 mei, 2018
Docent Biologie / Nask De School voor VAVO zoekt voor het nieuwe schooljaar een collega voor de vacature van docent Biologie, bij voorkeur eerstegraads bevoegd. Functie-eisen Onze nieuwe collega heeft bij voorkeur een eerstegraads bevoegdheid voor het geven van biologie en nask heeft werkervaring in het onderwijs, bij voorkeur in eindexamenklassen vwo en havo is vaardig in het coachen en begeleiden kan creatief inspelen op veranderingen wil haar/zijn bekwaamheid verder ontwikkelen kan zelfstandig en in teamverband werken Functie-inhoud Onze nieuwe collega geeft lessen en bereidt leerlingen voor op het examen begeleidt en coacht leerlingen speelt professioneel in op verschillen tussen leerlingen ontwikkelt lesmateriaal onderhoudt een eigen netwerk, zowel intern als extern Organisatieonderdeel De School voor VAVO maakt deel uit van ROC Tilburg, dé onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in Midden-Brabant. ROC Tilburg heeft vijftien scholen voor beroepsonderwijs op diverse locaties in Tilburg. De School voor VAVO zit in ons gebouw aan de Stappegoorweg. De School voor VAVO biedt algemeen vormend onderwijs aan voor volwassenen: vmbo-tl, havo en vwo, zowel volledige programma’s als de mogelijkheid om certificaten te behalen. Voor meer informatie over de school en de opleidingen, zie www.roctilburg.nl ROC Tilburg is onderdeel van Onderwijsgroep Tilburg. Meer informatie Vacature met ingang van 27-08-2018. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marianne van der Vaart, coördinator vwo, 013 – 5397678. Graag ontvangen wij je sollicitatie voor 6-6-2018. Gesprekken vinden plaats op 12-6-2018 Bij gebleken geschiktheid hebben kandidaten van de mobiliteitslijst voorrang. Voor de veiligheid van onze studenten en ons personeel vragen we medewerkers die bij Onderwijsgroep Tilburg in dienst treden, om vóór de ingangsdatum van het dienstverband een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Onderwijsgroep Tilburg Tilburg, Nederland
18 mei, 2018
Docent Verzorging Voor het schooljaar 2018-2019 zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren docent Verzorging. Functie-eisen Onze nieuwe collega heeft een tweedegraads bevoegdheid Gezondheidskunde en Verzorging heeft werkervaring in het onderwijs, bij voorkeur in het mbo is vaardig in het coachen en begeleiden kan creatief inspelen op veranderingen wil haar/zijn bekwaamheid verder ontwikkelen kan zelfstandig en in teamverband werken Functie-inhoud Onze nieuwe collega geeft lessen en workshops en begeleidt studenten bij projecten begeleidt en coacht leerlingen speelt professioneel in op verschillen tussen studenten ontwikkelt lesmateriaal onderhoudt een eigen netwerk, zowel intern als extern heeft passie voor het vak Verzorgen en houdt zich op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen dit vakgebied heeft kennis van of affiniteit met kinderopvang en basisonderwijs heeft EHBO-kennis en -vaardigheden Organisatieonderdeel ROC Tilburg is dé onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in Midden-Brabant en bestaat uit een aantal scholen voor middelbaar beroepsonderwijs en voor VAVO. Eén van onze scholen voor middelbaar beroepsonderwijs is de School voor Onderwijs en Kinderopvang, in een eigen gebouw aan de Prof Gimbrèrelaan. Voor meer informatie over onze scholen en opleidingen, zie: www.roctilburg.nl ROC Tilburg maakt onderdeel uit van Onderwijsgroep Tilburg Meer informatie Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anita Joosen, docent verzorging en opleidingsontwerper tel. 013-5397671. Graag ontvangen wij je sollicitatie voor 1-6-2018 . De gesprekken vinden plaats op 11-6-2018. Bij gebleken geschiktheid hebben kandidaten van de mobiliteitslijst voorrang. Voor de veiligheid van onze studenten en ons personeel vragen we medewerkers die bij Onderwijsgroep Tilburg in dienst treden, om vóór de ingangsdatum van het dienstverband een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.