De Passie

De Passie Utrecht, Nederland
19 apr, 2018
Docent Scheikunde 1e of 2e graads (18 lessen, waarvan 10 wegens zwangerschapsvervanging) 0,6666 fte (18 lessen, waarvan 10 lessen wegens zwangerschapsvervanging) De Passie biedt een uitdagende leeromgeving waar leerlingen hun talenten ontdekken en leren inzetten. Wij geloven dat God met ieder van ons een uniek plan heeft. In ons onderwijs is de Bijbel het fundament. Onze medewerkers staan voor de uitdaging samen een klimaat te creëren waarin alle leerlingen tot hun bestemming kunnen komen. Daar hebben we professionals met lef voor nodig. Ben jij dat? Dan is je sollicitatie van harte welkom! Voor het cursusjaar 2018/2019 zijn wij op zoek naar: Docent Scheikunde, 1e of 2e graads bevoegdheid, voor 18 lesuren per week, waarvan 10 wegens zwangerschapsvervanging Klik hier voor het functieprofiel van Docent. Ben je de docent die vol overtuiging en vol van Gods liefde wil meewerken aan het uitvoeren van onze missie? Stuur dan  zo snel mogelijk een sollicitatie met motivering naar de heer Drs. D.D. Both, directeur (DBoth@passie.net). Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de heer Drs. D.D. Both, directeur (DBoth@passie.net). Wij verwachten van collega's dat ze actief en meelevend lid zijn van een christelijke (kerkelijke) gemeente. Wij stellen het op prijs als je dit ook toelicht in je brief en daarbij aangeeft waarom je als christen werkzaam zou willen zijn op een bijbelgetrouwe school als de Passie. Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.
De Passie Utrecht, Nederland
19 apr, 2018
Docent Latijn 2e graads (7 lessen) 0,2592 fte (7 lessen) De Passie biedt een uitdagende leeromgeving waar leerlingen hun talenten ontdekken en leren inzetten. Wij geloven dat God met ieder van ons een uniek plan heeft. In ons onderwijs is de Bijbel het fundament. Onze medewerkers staan voor de uitdaging samen een klimaat te creëren waarin alle leerlingen tot hun bestemming kunnen komen. Daar hebben we professionals met lef voor nodig. Ben jij dat? Dan is je sollicitatie van harte welkom! Voor het cursusjaar 2018/2019 zijn wij op zoek naar: Docent Latijn, 2e graads bevoegdheid, voor 7 lesuren per week Klik hier voor het functieprofiel van Docent. Ben je de docent die vol overtuiging en vol van Gods liefde wil meewerken aan het uitvoeren van onze missie? Stuur dan zo snel mogelijk een sollicitatie met motivering naar de heer Drs. D.D. Both, directeur (DBoth@passie.net). Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de heer Drs. D.D. Both, directeur (DBoth@passie.net). Wij verwachten van collega's dat ze actief en meelevend lid zijn van een christelijke (kerkelijke) gemeente. Wij stellen het op prijs als je dit ook toelicht in je brief en daarbij aangeeft waarom je als christen werkzaam zou willen zijn op een bijbelgetrouwe school als de Passie. Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.
De Passie Wierden, Nederland
19 apr, 2018
De Passie biedt een uitdagende leeromgeving. De Passie heeft drie bruisende scholen waar met plezier gewerkt en geleerd wordt. Leerlingen zijn enthousiast over hun school. Onze medewerkers zijn gedreven christenen die geloven dat God met elke leerling een uniek plan heeft. Als professionals zetten we ons daar elke dag voor in. Ben je een startend of ervaren docent en wil je vanuit je geloof én vanuit je professionaliteit samen met ons van grote toegevoegde waarde zijn voor onze leerlingen? We horen graag van je! Kijk ook eens op onderstaande pagina's voor meer informatie over het werken bij de Passie. Jouw sollicitatie(proces) Werken met passie Open sollicitatie Vacatures bij andere scholen van de Passie Voor het schooljaar 2017-2018 zijn wij op zoek naar: Docent Scheikunde 1e of 2e graads (20 - 27 lessen) wegens zwangerschapsvervanging Ben je geïnteresseerd in een functie? Stuur dan een sollicitatie met motivering naar de heer L. van den Dool, directeur ( LvandenDool@passie.net ). Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met de heer L. van den Dool (directeur) op telefoonnummer 088 337 2821. Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.