Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
03 mei, 2018
Docent Engels 1e en 2e graad 2 fte Engels 1e graad 1 fte Engels 2e graad 1 fte Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege Valuascollege Het Valuascollege telt 2600 leerlingen en is een moderne, levendige campus gelegen in het centrum van Venlo, met euregionale uitstraling en uitstekend imago. Centraal uitgangspunt voor de school is het motto 'Valuascollege, méér dan een school!' waarbij het leren, werken en het onderwijs vorm krijgt vanuit een drietal kernwaarden: 'passie, ertoe doen en ontmoeten'. Wij willen leerlingen en onze medewerkers laten ervaren dat 'leren loont, passie prikkelt, autonomie uitdaagt en talent telt'. Vanzelfsprekend heeft dit gevolgen voor de inrichting van onze organisatie, ons personeel, leiderschap en huisvesting. De school en haar onderwijs zijn voortdurend in ontwikkeling. Daarnaast zijn kwaliteit (opbrengstgericht werken), doorlopende leer- en zorglijnen, samenhang, maatwerk en samenwerking sleutelbegrippen. Enkele concrete speerpunten zijn VTO-Duits, regelluwe school, 5-jarig vwo en TOPklassen dans, musical, voco, kunst, handbal en hockey. Meer informatie is te vinden op de schoolwebsite: www.valuascollege.nl Functie-informatie Wij zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken bevoegde docenten Engels 1e en 2e graad vanaf 1 augustus 2018. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in de onder- en bovenbouw van Havo/VWO. Inschaling vindt plaats afhankelijk van ervaring en opleiding. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw Annemarie van Dooren-Sommers, Teamleider VWO-plus brugklas & 2-3-4-5-6 Gymnasium via telefoonnummer 06-46646637 of via e-mail: asommers@ogvo.nl . Algemeen De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De sollicitatiegesprekken vinden waarschijnlijk plaats in week 21 en 22. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
03 mei, 2018
Docent tekenen/handvaardigheid/CKV 1,4 fte Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege. Blariacumcollege Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium. Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief. Functie-informatie Wij zijn op zoek naar een 2e graads bevoegd(e) docent(e) tekenen/handvaardigheid/CKV  vanaf 01-08-2018. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in klas(sen) vmbo onderbouw bb+bk. Inschaling van de docentenfunctie vindt plaats in LB, afhankelijk van opleiding en ervaring. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met Bertie Bovens, via telefoonnummer 06-46646831 of via e-mail: bbovens@ogvo.nl Algemeen De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
03 mei, 2018
Docent Duits 1e graad 0,7 fte Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege. Blariacumcollege Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium. Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief. Functie-informatie Wij zijn op zoek naar een 1e graads bevoegd docent Duits  vanaf 01-08-2018. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in klas(sen) havo/vwo. Inschaling van de docentenfunctie vindt plaats in LB, afhankelijk van opleiding en ervaring. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met Iris Keij, via telefoonnummer 06-46646808 of via e-mail: ikeij@ogvo.nl Algemeen De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
03 mei, 2018
Docent Scheikunde 1e graad 1 fte Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege Valuascollege Het Valuascollege telt 2600 leerlingen en is een moderne, levendige campus gelegen in het centrum van Venlo, met euregionale uitstraling en uitstekend imago. Centraal uitgangspunt voor de school is het motto 'Valuascollege, méér dan een school!' waarbij het leren, werken en het onderwijs vorm krijgt vanuit een drietal kernwaarden: 'passie, ertoe doen en ontmoeten'. Wij willen leerlingen en onze medewerkers laten ervaren dat 'leren loont, passie prikkelt, autonomie uitdaagt en talent telt'. Vanzelfsprekend heeft dit gevolgen voor de inrichting van onze organisatie, ons personeel, leiderschap en huisvesting. De school en haar onderwijs zijn voortdurend in ontwikkeling. Daarnaast zijn kwaliteit (opbrengstgericht werken), doorlopende leer- en zorglijnen, samenhang, maatwerk en samenwerking sleutelbegrippen. Enkele concrete speerpunten zijn VTO-Duits, regelluwe school, 5-jarig vwo en TOPklassen dans, musical, voco, kunst, handbal en hockey. Meer informatie is te vinden op de schoolwebsite: www.valuascollege.nl Functie-informatie Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken bevoegde docent Scheikunde 1e graad vanaf 1 augustus 2018. De werkzaamheden zullen het merendeel plaatsvinden in de bovenbouw van Havo/VWO. Inschaling vindt plaats afhankelijk van ervaring en opleiding. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer Marcel Heinemans, Teamleider Atheneum 3-4-5-6 via telefoonnummer 06-46646773 of via e-mail: mheinemans@ogvo.nl . Algemeen De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De sollicitatiegesprekken vinden waarschijnlijk plaats in week 21 en 22. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
02 mei, 2018
Docent Frans 1e/2e graad ± 0,7 fte Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege Valuascollege Het Valuascollege telt 2600 leerlingen en is een moderne, levendige campus gelegen in het centrum van Venlo, met euregionale uitstraling en uitstekend imago. Centraal uitgangspunt voor de school is het motto 'Valuascollege, méér dan een school!' waarbij het leren, werken en het onderwijs vorm krijgt vanuit een drietal kernwaarden: 'passie, ertoe doen en ontmoeten'. Wij willen leerlingen en onze medewerkers laten ervaren dat 'leren loont, passie prikkelt, autonomie uitdaagt en talent telt'. Vanzelfsprekend heeft dit gevolgen voor de inrichting van onze organisatie, ons personeel, leiderschap en huisvesting. De school en haar onderwijs zijn voortdurend in ontwikkeling. Daarnaast zijn kwaliteit (opbrengstgericht werken), doorlopende leer- en zorglijnen, samenhang, maatwerk en samenwerking sleutelbegrippen. Enkele concrete speerpunten zijn VTO-Duits, regelluwe school, 5-jarig vwo en TOPklassen dans, musical, voco, kunst, handbal en hockey. Meer informatie is te vinden op de schoolwebsite: www.valuascollege.nl Functie-informatie Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken bevoegd docent Frans 2e graad vanaf 1 augustus 2018. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in de onder- en bovenbouw van Havo/VWO. Inschaling vindt plaats afhankelijk van ervaring en opleiding. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw Lisanne Thielen, Teamleider Havo/Atheneum 1-2 via telefoonnummer 06-46646645 of via e-mail: lithielen@ogvo.nl . Algemeen De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De sollicitatiegesprekken vinden waarschijnlijk plaats in week 21 en 22. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
02 mei, 2018
Docent Economie 1e graad 1 fte Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege Valuascollege Het Valuascollege telt 2600 leerlingen en is een moderne, levendige campus gelegen in het centrum van Venlo, met euregionale uitstraling en uitstekend imago. Centraal uitgangspunt voor de school is het motto 'Valuascollege, méér dan een school!' waarbij het leren, werken en het onderwijs vorm krijgt vanuit een drietal kernwaarden: 'passie, ertoe doen en ontmoeten'. Wij willen leerlingen en onze medewerkers laten ervaren dat 'leren loont, passie prikkelt, autonomie uitdaagt en talent telt'. Vanzelfsprekend heeft dit gevolgen voor de inrichting van onze organisatie, ons personeel, leiderschap en huisvesting. De school en haar onderwijs zijn voortdurend in ontwikkeling. Daarnaast zijn kwaliteit (opbrengstgericht werken), doorlopende leer- en zorglijnen, samenhang, maatwerk en samenwerking sleutelbegrippen. Enkele concrete speerpunten zijn VTO-Duits, regelluwe school, 5-jarig vwo en TOPklassen dans, musical, voco, kunst, handbal en hockey. Meer informatie is te vinden op de schoolwebsite: www.valuascollege.nl Functie-informatie Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken bevoegde docent Economie 1e graad vanaf 1 augustus 2018. De werkzaamheden zullen het merendeel plaatsvinden in de bovenbouw van Havo/VWO. Inschaling vindt plaats afhankelijk van ervaring en opleiding. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer Marcel Heinemans, Teamleider Atheneum 3-4-5-6 via telefoonnummer 06-46646773 of via e-mail: mheinemans@ogvo.nl . Algemeen De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De sollicitatiegesprekken vinden waarschijnlijk plaats in week 21 en 22. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
02 mei, 2018
Docent Wiskunde 1e en 2e graad 2 fte Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege Valuascollege Het Valuascollege telt 2600 leerlingen en is een moderne, levendige campus gelegen in het centrum van Venlo, met euregionale uitstraling en uitstekend imago. Centraal uitgangspunt voor de school is het motto 'Valuascollege, méér dan een school!' waarbij het leren, werken en het onderwijs vorm krijgt vanuit een drietal kernwaarden: 'passie, ertoe doen en ontmoeten'. Wij willen leerlingen en onze medewerkers laten ervaren dat 'leren loont, passie prikkelt, autonomie uitdaagt en talent telt'. Vanzelfsprekend heeft dit gevolgen voor de inrichting van onze organisatie, ons personeel, leiderschap en huisvesting. De school en haar onderwijs zijn voortdurend in ontwikkeling. Daarnaast zijn kwaliteit (opbrengstgericht werken), doorlopende leer- en zorglijnen, samenhang, maatwerk en samenwerking sleutelbegrippen. Enkele concrete speerpunten zijn VTO-Duits, regelluwe school, 5-jarig vwo en TOPklassen dans, musical, voco, kunst, handbal en hockey. Meer informatie is te vinden op de schoolwebsite: www.valuascollege.nl Functie-informatie Wij zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken bevoegde docenten Wiskunde 1e en 2e graad vanaf 1 augustus 2018. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in de onder- en bovenbouw van Havo/VWO. Inschaling vindt plaats afhankelijk van ervaring en opleiding. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer Dus Schoenmakers, Teamleider Havo 3-4-5 via telefoonnummer 06-46646734 of via e-mail: dschoenmakers@ogvo.nl . Algemeen De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De sollicitatiegesprekken vinden waarschijnlijk plaats in week 21 en 22. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
02 mei, 2018
Docent Economie & Ondernemen 2e graad 1 fte Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege Valuascollege Het Valuascollege telt 2600 leerlingen en is een moderne, levendige campus gelegen in het centrum van Venlo, met euregionale uitstraling en uitstekend imago. Centraal uitgangspunt voor de school is het motto 'Valuascollege, méér dan een school!' waarbij het leren, werken en het onderwijs vorm krijgt vanuit een drietal kernwaarden: 'passie, ertoe doen en ontmoeten'. Wij willen leerlingen en onze medewerkers laten ervaren dat 'leren loont, passie prikkelt, autonomie uitdaagt en talent telt'. Vanzelfsprekend heeft dit gevolgen voor de inrichting van onze organisatie, ons personeel, leiderschap en huisvesting. De school en haar onderwijs zijn voortdurend in ontwikkeling. Daarnaast zijn kwaliteit (opbrengstgericht werken), doorlopende leer- en zorglijnen, samenhang, maatwerk en samenwerking sleutelbegrippen. Enkele concrete speerpunten zijn VTO-Duits, regelluwe school, 5-jarig vwo en TOPklassen dans, musical, voco, kunst, handbal en hockey. Meer informatie is te vinden op de schoolwebsite: www.valuascollege.nl Functie-informatie Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken bevoegd docent Economie & Ondernemen 2e graad vanaf 1 augustus 2018. De werkzaamheden zullen het merendeel plaatsvinden in de bovenbouw van VMBO. Inschaling vindt plaats afhankelijk van ervaring en opleiding. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw Andrea Paquay-Vroemen, Teamleider VMBO 3-4 baisberoeps/kaderberoeps via telefoonnummer 06-46646768 of via e-mail: avroemen@ogvo.nl , bereikbaar dinsdag tot en met vrijdag. Algemeen De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De sollicitatiegesprekken vinden waarschijnlijk plaats in week 21 en 22. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
02 mei, 2018
Docent Engels 1e en 2e graad 2fte Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege. College Den Hulster Ons onderwijs is er op gericht dat de leerling kennis, inzicht en vaardigheden verwerft en hierbij in toenemende mate actief, zelfstandig, onderzoekend en ondernemend leert. Met deze visie op onderwijs willen wij aangeven wat het hoofddoel van onze school is. Niet alleen kennis, maar ook inzicht en vaardigheden zijn van groot belang voor een goede voorbereiding op de toekomst. Ook willen wij aangeven dat de manier waarop geleerd wordt een extra dimensie oplevert voor een voorspoedige carrière en een gelukkig en zinvol leven van onze leerlingen. Functie-informatie Wij zijn op zoek naar bevoegd docenten Engels 1e en 2e graad met ingang van 1 augustus 2018 . De werkzaamheden zullen plaatsvinden binnen onze afdelingen vwo, havo en vmbo. Inschaling van de functie vindt plaats afhankelijk van opleiding en ervaring. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun u contact opnemen met Dhr. Wim Timmermans, onderwijsdirecteur, via mail WTimmermans@ogvo.nl Algemeen De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
02 mei, 2018
Docent Maatschappijleer/Maatschappijwetenschappen 1e graad 1 fte Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege Valuascollege Het Valuascollege telt 2600 leerlingen en is een moderne, levendige campus gelegen in het centrum van Venlo, met euregionale uitstraling en uitstekend imago. Centraal uitgangspunt voor de school is het motto 'Valuascollege, méér dan een school!' waarbij het leren, werken en het onderwijs vorm krijgt vanuit een drietal kernwaarden: 'passie, ertoe doen en ontmoeten'. Wij willen leerlingen en onze medewerkers laten ervaren dat 'leren loont, passie prikkelt, autonomie uitdaagt en talent telt'. Vanzelfsprekend heeft dit gevolgen voor de inrichting van onze organisatie, ons personeel, leiderschap en huisvesting. De school en haar onderwijs zijn voortdurend in ontwikkeling. Daarnaast zijn kwaliteit (opbrengstgericht werken), doorlopende leer- en zorglijnen, samenhang, maatwerk en samenwerking sleutelbegrippen. Enkele concrete speerpunten zijn VTO-Duits, regelluwe school, 5-jarig vwo en TOPklassen dans, musical, voco, kunst, handbal en hockey. Meer informatie is te vinden op de schoolwebsite: www.valuascollege.nl Functie-informatie Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken bevoegde docent Maatschappijleer/Maatschappijwetenschappen 1e graad vanaf 1 augustus 2018. De werkzaamheden zullen het merendeel plaatsvinden in de bovenbouw van Havo/VWO. Inschaling vindt plaats afhankelijk van ervaring en opleiding. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer Marcel Heinemans, Teamleider Atheneum 3-4-5-6 via telefoonnummer 06-46646773 of via e-mail: mheinemans@ogvo.nl . Algemeen De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De sollicitatiegesprekken vinden waarschijnlijk plaats in week 21 en 22. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
02 mei, 2018
Docent Biologie 2e graad ± 0,7 fte Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege Valuascollege Het Valuascollege telt 2600 leerlingen en is een moderne, levendige campus gelegen in het centrum van Venlo, met euregionale uitstraling en uitstekend imago. Centraal uitgangspunt voor de school is het motto 'Valuascollege, méér dan een school!' waarbij het leren, werken en het onderwijs vorm krijgt vanuit een drietal kernwaarden: 'passie, ertoe doen en ontmoeten'. Wij willen leerlingen en onze medewerkers laten ervaren dat 'leren loont, passie prikkelt, autonomie uitdaagt en talent telt'. Vanzelfsprekend heeft dit gevolgen voor de inrichting van onze organisatie, ons personeel, leiderschap en huisvesting. De school en haar onderwijs zijn voortdurend in ontwikkeling. Daarnaast zijn kwaliteit (opbrengstgericht werken), doorlopende leer- en zorglijnen, samenhang, maatwerk en samenwerking sleutelbegrippen. Enkele concrete speerpunten zijn VTO-Duits, regelluwe school, 5-jarig vwo en TOPklassen dans, musical, voco, kunst, handbal en hockey. Meer informatie is te vinden op de schoolwebsite: www.valuascollege.nl Functie-informatie Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken bevoegd docent biologie 2e graad vanaf 1 augustus 2018. De werkzaamheden zullen het merendeel plaatsvinden in de onderbouw van Havo/VWO. Inschaling vindt plaats afhankelijk van ervaring en opleiding. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw Lisanne Thielen, Teamleider Havo/Atheneum 1-2 via telefoonnummer 06-46646645 of via e-mail: lithielen@ogvo.nl . Algemeen De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De sollicitatiegesprekken vinden waarschijnlijk plaats in week 21 en 22. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
02 mei, 2018
Docent Zorg & Welzijn 2e gr 0,8 fte Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege. College Den Hulster Ons onderwijs is er op gericht dat de leerling kennis, inzicht en vaardigheden verwerft en hierbij in toenemende mate actief, zelfstandig, onderzoekend en ondernemend leert. Met deze visie op onderwijs willen wij aangeven wat het hoofddoel van onze school is. Niet alleen kennis, maar ook inzicht en vaardigheden zijn van groot belang voor een goede voorbereiding op de toekomst. Ook willen wij aangeven dat de manier waarop geleerd wordt een extra dimensie oplevert voor een voorspoedige carrière en een gelukkig en zinvol leven van onze leerlingen. Functie-informatie Wij zijn per 1 augustus 2018 op zoek naar een 2e graads bevoegd docent zorg en welzijn. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in de bovenbouw van het vmbo. Inschaling van de docentenfunctie vindt plaats afhankelijk van opleiding en ervaring. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met dhr. Peter Derks , teamleider vmbo bovenbouw, via e-mail PeDerks@ogvo.nl Algemeen De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
02 mei, 2018
Docent Engels 2e graad Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege. College Den Hulster Ons onderwijs is er op gericht dat de leerling kennis, inzicht en vaardigheden verwerft en hierbij in toenemende mate actief, zelfstandig, onderzoekend en ondernemend leert. Met deze visie op onderwijs willen wij aangeven wat het hoofddoel van onze school is. Niet alleen kennis, maar ook inzicht en vaardigheden zijn van groot belang voor een goede voorbereiding op de toekomst. Ook willen wij aangeven dat de manier waarop geleerd wordt een extra dimensie oplevert voor een voorspoedige carrière en een gelukkig en zinvol leven van onze leerlingen. Functie-informatie Wij zijn op zoek naar een bevoegd docent Engels 2e graad vanaf de start van het nieuwe schooljaar. De werkzaamheden zullen plaatsvinden op de afdeling vmbo. Het betreft een vervanging wegens ziekte. Inschaling van de functie vindt plaats in LB, afhankelijk van opleiding en ervaring. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun u contact opnemen met Dhr. Peter Derks, teamleider vmbo bovenbouw, via mail PeDerks@ogvo.nl . Algemeen De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
02 mei, 2018
Docent klassieke talen 1e graad 0,2 fte Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege. Blariacumcollege Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium. Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief. Functie-informatie Wij zijn op zoek naar een 1e graads bevoegd docent klassieke talen  vanaf 01-08-2018. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in klas(sen) havo/vwo. Inschaling van de docentenfunctie vindt plaats in LB, afhankelijk van opleiding en ervaring. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met Iris Keij, via telefoonnummer 06-46646808 of via e-mail: ikeij@ogvo.nl Algemeen De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
02 mei, 2018
Docent Engels 2e graad 1,1 fte Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege. Blariacumcollege Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium. Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief. Functie-informatie Wij zijn op zoek naar een 2e graads bevoegd(e) docent(en) Engels  vanaf 01-08-2018. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in klas(sen) vmbo bovenbouw bb+bk. Inschaling van de docentenfunctie vindt plaats in LB, afhankelijk van opleiding en ervaring. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met Geebie van Waaijenburg, via telefoonnummer 077-3590200 of via e-mail: gvwaaijenburg@ ogvo.nl Algemeen De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
02 mei, 2018
Docent aardrijkskunde & mens en maatschappij 0,35 fte Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege. Blariacumcollege Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium. Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief. Functie-informatie Wij zijn op zoek naar een 2e graads bevoegd docent mens en maatschappij  vanaf 01-08-2018. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in klas(sen) vmbo onderbouw kt. Inschaling van de docentenfunctie vindt plaats in LB, afhankelijk van opleiding en ervaring. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met Els Hovens, via telefoonnummer 06-46646840 of via e-mail: ehovens@ogvo.nl Algemeen De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
02 mei, 2018
Docent Duits 2e graad 0,5 fte Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege. Blariacumcollege Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium. Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief. Functie-informatie Wij zijn op zoek naar een 2e graads bevoegd docent Duits  vanaf 01-08-2018. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in klas(sen) vmbo onderbouw kt. Inschaling van de docentenfunctie vindt plaats in LB, afhankelijk van opleiding en ervaring. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met Els Hovens, via telefoonnummer 06-46646840 of via e-mail: ehovens@ogvo.nl Algemeen De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
02 mei, 2018
Onderwijsassistent B, 1 fte Maasland Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege. Blariacumcollege Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium. Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief. Maasland De afdeling Maasland is een regionale zorgvoorziening voor alle VO-scholen in het Samenwerkingsverband VO/SVO Noord-Limburg. Deze afdeling heeft speciale zorgmogelijkheden voor leerlingen die door een of meer oorzaken het niveau dat op grond van hun intelligentie verwacht mag worden, niet halen. De functie en werkzaamheden Wij zijn op zoek naar een onderwijsassistent B voor 1 fte per 01-08-2018. De onderwijsassistent B assisteert de docent bij de lesgevende taak en de begeleiding van leerlingen, geeft zelfstandig inhoudelijke instructie en voert werkzaamheden uit gericht op het beheer van lesmaterialen. Ook begeleid de onderwijsassistent leerlingen in het open leer centrum en in de time-out ruimte. De werkzaamheden vinden plaats binnen de afdeling Maasland. Functieniveau: De functie is gewaardeerd in schaal 7 (max. € 2830,- bij een fulltime dienstverband), afhankelijk van opleiding en ervaring. Voor deze werkzaamheden is een vakinhoudelijk relevant MBO-diploma aan de orde. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, elk uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van onderwijsassistent B. Informatie: Voor meer  inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met Mart Moonen, teamleider via telefoonnummer 06-46646837 of via e-mail mmoonen@ogvo.nl Algemeen: De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
02 mei, 2018
Docent Nederlands 2e graad 0,8 fte Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege. College Den Hulster Ons onderwijs is er op gericht dat de leerling kennis, inzicht en vaardigheden verwerft en hierbij in toenemende mate actief, zelfstandig, onderzoekend en ondernemend leert. Met deze visie op onderwijs willen wij aangeven wat het hoofddoel van onze school is. Niet alleen kennis, maar ook inzicht en vaardigheden zijn van groot belang voor een goede voorbereiding op de toekomst. Ook willen wij aangeven dat de manier waarop geleerd wordt een extra dimensie oplevert voor een voorspoedige carrière en een gelukkig en zinvol leven van onze leerlingen. Functie-informatie Wij zijn per 1 augustus 2018 op zoek naar een bevoegd docent Nederlands 2e graad. De lessen zullen voornamelijk worden gegeven in het vmbo en havo/vwo onderbouw. Inschaling afhankelijk van arbeidsverleden en opleiding. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met Iedje Heere, campusdirecteur, via mail IHeere@ogvo.nl Sollicitatiegegevens kunnen kenbaar gemaakt worden via de knop "solliciteren"onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. Vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken Venlo, Nederland
01 mei, 2018
Docent Natuurkunde 2e graad 0,5 fte Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege. Blariacumcollege Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium. Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief. Functie-informatie Wij zijn op zoek naar een 2e graads bevoegd docent natuurkunde  vanaf 01-08-2018. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in klas(sen) vmbo onderbouw kt. Inschaling van de docentenfunctie vindt plaats in LB, afhankelijk van opleiding en ervaring. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent. Informatie Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met Els Hovens, via telefoonnummer 06-46646840 of via e-mail: ehovens@ogvo.nl Algemeen De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 13 mei 2018. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.