Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa.
Apprentus maakt het gemakkelijk om bij je thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden of te geven
Door je als leraar GRATIS aan te melden op onze site, een profiel aan te maken en lessen te publiceren kun je gevonden worden door de duizenden potentiële leerlingen die onze site bezoeken.

Apprentus Heel, Nederland
01 okt, 2018
Zelfstandig / Interim
Bijles geven? Dat doe je via Apprentus! Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden Door je als leraar GRATIS aan te melden op onze site, een profiel aan te maken en lessen te publiceren kun je gevonden worden door de duizenden potentiële leerlingen die onze site bezoeken.   We zijn op zoek naar mensen die privélessen geven: Bijles, huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding in wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie, Frans ... alle niveaus en alle vakken voor basis-, middelbare school-, middelbare school- en universiteitsstudenten om aan de vele verzoeken te voldoen we dagelijks ontvangen.   voordelen: - Je bepaalt zelf de prijs voor je les - Je kunt je kalender beheren en les geven als het jou uitkomt - Mogelijkheid om cursussen te geven via webcam - Uitstekende garanties - Gemakkelijk te gebruiken site   plaats: Bij jou in de buurt: thuis of bij de student thuis en ook via webcam   duur: Volgens jouw beschikbaarheid. Aanbiedingen het hele jaar door   compensatie: Afhankelijk van het profiel   Profiel: Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. Het is dus tijd om deel te nemen aan ons team om privélessen te geven in jouw regio. Om je lessen te publiceren en om gecontacteerd te worden door studenten, gebeurt de registratie rechtstreeks op onze site: