Trinitas College

Trinitas College Heerhugowaard, Nederland
13 apr, 2018
Docent Wiskunde 1e graad Ben jij de docent Wiskunde die onze leerlingen van de havo/vwo op betrokken wijze kennis van wiskunde bijbrengt? Wil je aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature! Functie: Docent Wiskunde 1e graad School en locatie: Trinitas College, Han Fortmann Ingangsdatum: 1 augustus 2018 Soort dienstverband: Tijdelijk, Regulier Jouw profiel Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het lesgeven in het vak Wiskunde op 1e graads niveau. Je bent een gemotiveerde en bevoegde docent die geïnteresseerd is en mee gaat in de diverse ontwikkelingen van het onderwijsvak. Ons aanbod Het betreft een tijdelijke functie (0,8000 wtf - 1,0000 wtf) met uitzicht op een vast dienstverband. Bij deze baan hoort een passende beloning conform de CAO VO, schaal LC. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid.
Trinitas College Heerhugowaard, Nederland
12 apr, 2018
Docent Natuurkunde, 2e graad Ben jij de docent Natuurkunde die onze leerlingen van het VMBO op betrokken wijze kennis van Natuurkunde bijbrengt? Wil je aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature! Functie: Docent Natuurkunde, 2e graad School en locatie: Trinitas College, Johannes Bosco Ingangsdatum: 1 juni 2018 Soort dienstverband: Tijdelijk, tot uiterlijk 31 juli 2018 Sluitingsdatum: 8 mei 2018 Jouw profiel Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het lesgeven in het vak Natuurkunde op 2e graads niveau. Je bent een gemotiveerde en bevoegde docent die geïnteresseerd is en mee gaat in de diverse ontwikkelingen van het onderwijsvak. Ons aanbod Het betreft een tijdelijke parttime functie van 16 lesuren (0.5200 wtf), tot uiterlijk 31 juli 2018. Bij deze baan hoort een passende beloning conform de CAO VO. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid.
Trinitas College Heerhugowaard, Nederland
12 apr, 2018
Docent Natuurkunde, 1e graad Ben jij de docent Natuurkunde die onze leerlingen van de Havo/VWO op betrokken wijze kennis van Natuurkunde bijbrengt? Wil je aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature! Functie: Docent Natuurkunde, 1e graad School en locatie: Trinitas College, Han Fortmann Ingangsdatum: 1 augustus 2018 Soort dienstverband: Tijdelijk , Regulier Jouw profiel Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het lesgeven in het vak Natuurkunde op 1e graads niveau. Je bent een gemotiveerde en bevoegde docent die geïnteresseerd is en mee gaat in de diverse ontwikkelingen van het onderwijsvak. Ons aanbod Het betreft een tijdelijke functie (0,8000 wtf - 1,0000 wtf) met uitzicht op een vast dienstverband. Bij deze baan hoort een passende beloning conform de CAO VO, schaal LC. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid.
Trinitas College Heerhugowaard, Nederland
09 apr, 2018
Docent Economie 2e graad Ben jij de docent economie die onze bovenbouwleerlingen van het vmbo op betrokken wijze kennis van economie bijbrengt? Wil je aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature! Functie: Docent Economie, 2e graad School en locatie: Trinitas College, Johannes Bosco Ingangsdatum: 1 september 2018 Soort dienstverband: Tijdelijk ter vervanging Jouw profiel Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het lesgeven in de vakken economie 2e graads niveau. Je bent een gemotiveerde en bevoegde docent die geïnteresseerd is en mee gaat in de diverse ontwikkelingen van het onderwijsvak. Ons aanbod Het betreft een parttime functie van 18 lessen (0,6000 wtf), tijdelijk en ter vervanging tot uiterlijk 31 december 2018. Bij deze baan hoort een passende beloning conform de CAO VO. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid.
Trinitas College Heerhugowaard, Nederland
09 apr, 2018
Docent Klassieke talen Ben jij de docent klassieke talen die onze leerlingen van de havo/vwo op betrokken wijze kennis bijbrengt? Wil je aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature! Functie: Docent klassieke talen School en locatie: Trinitas College, locatie Han Fortmann Ingangsdatum: 1 augustus 2018 Soort dienstverband: Tijdelijk, regulier Jouw profiel Je beschikt over een eerste of tweede graad onderwijsbevoegdheid voor het lesgeven in het vak klassieke talen. Je bent een gemotiveerde en bevoegde docent die geïnteresseerd is en mee gaat in de diverse ontwikkelingen van het onderwijsvak. Ons aanbod Het betreft een tijdelijke parttime functie van ongeveer 6 lesuren (ong. 0,2500 wtf), met uitzicht op een vast dienstverband. Bij deze baan hoort een passende beloning. Salaris is conform de CAO VO. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid.
Trinitas College Heerhugowaard, Nederland
09 apr, 2018
Docent Nederlands 2e graad Ben jij de docent Nederlands die onze leerlingen van de onderbouw Havo/VWO op betrokken wijze kennis van de Nederlandse taal en cultuur bijbrengt? Wil je aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature! Functie: Docent Nederlands, 2e graad School en locatie: Trinitas College, locatie Han Fortmann Ingangsdatum: 1 augustus 2018 Soort dienstverband: Tijdelijk, regulier Jouw profiel Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het lesgeven in het vak Nederlands op 2e graads niveau. Je bent een gemotiveerde en bevoegde docent die geïnteresseerd is en mee gaat in de diverse ontwikkelingen van het onderwijsvak. Ons aanbod Het betreft een tijdelijke parttime functie van ongeveer 15 lesuren (ong. 0,6000 wtf). Bij deze baan hoort een passende beloning conform de CAO VO. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op de Premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid.