Ichthus College

Ichthus College Veenendaal, Nederland
26 jul, 2018
Docent Duits 0,4FTE Ben je (studerend voor) docent Duits? Ben je in het bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature! Functie: Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een docent Duits voor het verzorgen van ongeveer 10 lesuren per week aan de onderbouw van de havo. De indiensttreding kan in overleg bepaald worden, maar vindt uiterlijk plaats op 1 januari 2019. Functie-eisen: Wij verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij: in het bezit is van een (bij voorkeur tweedegraads) onderwijsbevoegdheid voor Duits of daarvoor studeert; affiniteit heeft met leerlingen en hen weet te enthousiasmeren en motiveren; beschikt over de volgende competenties: goed klassenmanagement, goed kunnen samenwerken in teamverband, vaardig is in het overbrengen van kennis en ervaring heeft met het hanteren van de verschillende didactische werkvormen. Het Ichthus College is een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Uiteraard verwachten wij dat sollicitanten de grondslag van de school, de Bijbel en de daarop gegronde belijdenisgeschriften, van harte onderschrijven en uitdragen. Inschaling: Inschaling van de functie vindt plaats in schaal LB conform de geldende cao voor het voortgezet onderwijs. Meer informatie: Voor meer informatie over de vacature docent Duits kun je contact opnemen met de heer W. Blankestijn, directeur havo, telefoonnummer: (0318) 543210. Sollicitatie: Wij nodigen je uit om te solliciteren door  dit sollicitatieformulier  in te vullen. Dit kan tot  uiterlijk vrijdag 31 augustus 2018 . Je kunt jouw sollicitatie richten aan de voorzitter van het College van Bestuur, de heer ing. J.J. van Dam. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Ichthus College Harderwijk, Nederland
19 jul, 2018
Docent Muziek 0,6-0,8FTE Ben je docent Muziek? Ben je in het bezit van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature! Functie: Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een docent muziek voor het verzorgen van ongeveer 15 tot 20 lesuren per week aan het vmbo en de onderbouw van de havo en het vwo. De lessen worden gegeven aan de hand van door de muziekdocenten zelf ontwikkelde methode. De indiensttreding vindt plaats op 1 januari 2019. Functie-eisen: Wij verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij: in het bezit is van een (bij voorkeur eerstegraads) onderwijsbevoegdheid voor muziek; affiniteit heeft met leerlingen en hen weet te enthousiasmeren en motiveren; bij voorkeur kan begeleiden op piano; affiniteit heeft met zingen en zelf ook vocaal goed is onderlegd; zowel vocaal als instrumentaal in de lessen weet  te differentiëren. ervaring heeft met muzieknotatie software en digitale hulpmiddelen in de lessen weet in te zetten. beschikt over de volgende competenties: goed klassenmanagement, goed kunnen samenwerken in teamverband, vaardig is in het overbrengen van kennis en ervaring heeft met het hanteren van de verschillende didactische werkvormen. Het Ichthus College is een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Uiteraard verwachten wij dat sollicitanten de grondslag van de school, de Bijbel en de daarop gegronde belijdenisgeschriften, van harte onderschrijven en uitdragen. Inschaling: Inschaling van de functie vindt plaats in schaal LB conform de geldende cao voor het voortgezet onderwijs. Meer informatie: Voor meer informatie over de vacature docent muziek kun je contact opnemen met de heer W. Blankestijn, directeur havo, telefoonnummer: (0318) 543210. Sollicitatie: Wij nodigen je uit om te solliciteren door  dit sollicitatieformulier  in te vullen. Dit kan tot  uiterlijk vrijdag 31 augustus 2018 . Je kunt jouw sollicitatie richten aan de voorzitter van het College van Bestuur, de heer ing. J.J. van Dam. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Ichthus College Harderwijk, Nederland
19 jul, 2018
Docent Natuurkunde 0,6FTE Ben je (studerend voor) docent natuurkunde? Ben je in het bezit van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature! Functie: Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een docent natuurkunde voor het verzorgen van ongeveer 15 lesuren per week aan de onderbouw en bovenbouw van de havo en het vwo. De indiensttreding kan in overleg bepaald worden, maar vindt uiterlijk plaats op 1 januari 2019. Functie-eisen: Wij verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij: in het bezit is van een (bij voorkeur eerstegraads) onderwijsbevoegdheid voor natuurkunde of daarvoor studeert; affiniteit heeft met leerlingen en hen weet te enthousiasmeren en motiveren; beschikt over de volgende competenties: goed klassenmanagement, goed kunnen samenwerken in teamverband, vaardig is in het overbrengen van kennis en ervaring heeft met het hanteren van de verschillende didactische werkvormen. Het Ichthus College is een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Uiteraard verwachten wij dat sollicitanten de grondslag van de school, de Bijbel en de daarop gegronde belijdenisgeschriften, van harte onderschrijven en uitdragen. Inschaling: Inschaling vindt plaats conform de geldende cao voor het voortgezet onderwijs Meer informatie: Voor meer informatie over de vacature docent natuurkunde kun je contact opnemen met de heer W. Blankestijn, directeur havo, telefoonnummer: (0318) 543210. Sollicitatie: Wij nodigen je uit om te solliciteren door  dit sollicitatieformulier  in te vullen. Dit kan tot  uiterlijk vrijdag 31 augustus 2018 . Je kunt jouw sollicitatie richten aan de voorzitter van het College van Bestuur, de heer ing. J.J. van Dam. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Ichthus College Harderwijk, Nederland
19 jul, 2018
Docent Wiskunde 0,8-1,0FTE Ben je (studerend voor) docent wiskunde? Ben je in het bezit van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature! Functie: Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een docent wiskunde voor 20-25 lesuren per week. Het hangt van je onderwijsbevoegdheid af aan welke klassen deze lessen worden gegeven. De indiensttreding kan in overleg bepaald worden, maar vindt uiterlijk plaats op 1 januari 2019. Functie-eisen: Wij verwachten van onze nieuwe collega dat zij/hij: in het bezit is van een (bij voorkeur eerstegraads) onderwijsbevoegdheid voor wiskunde of daarvoor studeert; beschikt over de volgende competenties, waaronder goed klassenmanagement, samenwerken in teamverband, hanteren van verschillende didactische werkvormen; bereid is zich blijvend te ontwikkelen. Het Ichthus College is een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Uiteraard verwachten wij dat sollicitanten de grondslag van de school, de Bijbel en de daarop gegronde belijdenisgeschriften, van harte onderschrijven en uitdragen. Inschaling: Inschaling vindt plaats conform de geldende cao voor het voortgezet onderwijs. Meer informatie: Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer C.G. Bok, directeur vwo, telefoonnummer: (0318) 54 32 10. Sollicitatie: Wij nodigen je uit om te solliciteren door  dit sollicitatieformulier  in te vullen. Dit kan tot  uiterlijk vrijdag 31 augustus 2018 . Je kunt jouw sollicitatie richten aan de voorzitter van het College van Bestuur, de heer ing. J.J. van Dam. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.