CSG Liudger

CSG Liudger 8434 Waskemeer, Nederland
23 mei, 2018
Enthousiaste Groepsleerkracht Wie ben jij? Wij zoeken een leerkracht die in staat is om: Het beste uit ieder kind te halen; Een goed groepsklimaat te creëren en goed kan organiseren; Vernieuwingen te omarmen en uit te dragen; Te werken met combinatiegroepen; De school te laten groeien in resultaten en leerlingenaantal. Wat bieden wij? Een goed pedagogisch klimaat op onze school; Een gemotiveerd team dat het beste uit iedere leerling wil halen; Een baan met uitdaging en mogelijkheden tot verdere professionalisering.
CSG Liudger 8434 Waskemeer, Nederland
23 mei, 2018
Leraar LC met coördinerende taken Wat doe je? Je coördineert (mede) de dagelijkse gang van zaken, onder leiding van een locatiedirecteur. Is die afwezig, dan ben jij aanspreekpunt voor collega’s, ouders en netwerkpartners en neemt zo nodig de leiding als zich ‘probleemsituaties’ voordoen. Je bent (mede)ontwikkelaar van schoolbeleid, adviseert over schoolzaken, bereidt vergaderingen voor en geeft onderwijs bij ziekte of afwezigheid van collega’s. Wat breng je mee? Wil jij jouw leraarsfunctie combineren met een aantal specifieke, coördinerende taken? Kun jij collega’s coachen en vind je het ook leuk om onderwijs te geven en leerlingen te begeleiden? Actief betrokken zijn bij beleidsontwikkeling? Sociaal en communicatief vaardig? Herken je je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Wil jij blijven leren? Reageer dan snel! Als coördinator heb je een academisch werk- en denkniveau. Voor vragen kan je contact opnemen met Daniëlle de Beer 06-11466672
CSG Liudger 8434 Waskemeer, Nederland
23 mei, 2018
Docent Wiskunde (2e graads havo/vwo) Ben jij een docent Wiskunde en kun jij leerlingen enthousiasmeren voor je vak? Zoek jij een uitdagende baan op een prettige en uitstekende school in Gelderland, tussen Arnhem en Nijmegen? Reageer dan op deze vacature! Functie Docent Wiskunde (2e graads). Omvang In verband met zwangerschapsverlof ontstaat er een vacature per 1 oktober 2018 voor 0,6 fte. Aansluitend is er een reguliere baan voor ca. 0.6 fte in verband met pensionering van een collega. Niveau De lessen worden gegeven op de havo/vwo afdeling. Ingangsdatum 1 oktober 2018 Contact Voor inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met de heer R. van der Wielen, teamleider havo-vwo, via telefoonnummer: 0481-470555. Heb jij interesse in een nieuwe stap in jouw carrière, stuur dan voor 25 mei je gemotiveerde sollicitatie via onderstaande sollicitatiebutton. 2e graads bevoegdheid  is vereist.