Over Digischool Werkt

Digischool is het community platform voor en door docenten

Digischool is begin deze eeuw opgezet door en voor docenten en is met circa 230.000 leraren uit het PO en VO, het leidende docentenplatform van Nederland.

Digischool Werkt

Voor docenten en leerkrachten

Verschillende vormen van onderwijs trekken verschillende type docenten aan. Door markten bij elkaar te brengen willen we jou als docent faciliteren bij het vinden van de meest optimale werkgever. Ook biedt Digischool jou op Digischool Werkt mogelijkheden om je vaardigheden breder in te zetten voor het onderwijs en daarmee tevens een additionele vergoeding te realiseren.

Voor onderwijsinstellingen

Digischool Werkt opent voor werkgevers een nieuwe en unieke marktplaats om direct in contact te komen met de doelgroep, die u wilt aanspreken voor uw onderwijsvacatures. De vacatures van werkgevers worden geplaatst op de vacaturesite Digischool Werkt, gemaild naar ingeschreven kandidaten uit de cv database en getoond in vacaturecarrousels in de vakcommunities op Digischool.nl.

Hierdoor kan Digischool Werkt als geen ander uw vacature zeer gericht, voordelig en doeltreffend onder de aandacht brengen van docenten en gereletaarde professionals uit de onderwijsmarkt, waar u naar op zoek bent. Bekijk onze vacaturepakketten of CV database mogelijkheden en start uw wervingscampagne nu!

Tarieven

Plaats uw vacature

CV database

Informatie adverteren